Campagnetekst nodig?

Met jarenlange campagne-ervaring én een achtergrond in communicatiewetenschap schrijven we rake teksten voor jouw campagne.

Stop met hagel schieten

Communicatiecampagnes zijn prachtig. Ze helpen je jouw verhaal breed te verspreiden, en je doelgroep te vertellen over al het moois wat je doet. Tenminste … als je uitingen écht binnenkomen bij de lezer. Als ze resoneren, landen, geef het een naam. Tekst is daarbij ontzettend belangrijk. En je raadt het al: die schrijven wij met liefde. Voor promotiecampagnes, bewustwordingscampagnes, activatiecampagnes – alle soorten en maten. Dat doen we altijd vanuit een positioneringsstrategie of marketingcommunicatieplan. Want als we ergens een hekel aan hebben, is het wel schieten met hagel.

Onze campagneteksten:

  • versterken jouw positioneringsstrategie
  • helpen marketingcommunicatiedoelen halen
  • zijn sterk, genuanceerd en raak
  • vertellen een verhaal
  • komen écht binnen bij de lezer

Een campagne die écht binnenkomt bij je doelgroep

Wij schrijven niet zomaar. Voor jouw campagne verdiepen we ons in de doelgroep, boodschap en natuurlijk de strategie – het grotere plaatje. Het liefst werken we met A/B-tests, zodat we zeker weten dat wat we doen ook echt werkt.

Wil jij ...

1

communicatiecampagnes die werken?

2

je doelgroep meenemen in jouw verhaal?

3

een sterke positionering?

“Ik heb al verschillende projecten gedaan met Fraas+Faam en wil eigenlijk niet anders meer. Fay en Sandra hebben een hoge kwaliteitstandaard en leveren duidelijke teksten die leuk zijn om te lezen.”

Tessa BrugginkMarketeer en fotograaf bij Tessa Bruggink Bruidsfotografie

We schreven campagnes voor:

Energiehulp
Tij Festival

Samenwerken? Leuk! Neem contact met ons op.

© 2023 Fraas+Faam
Foto’s door Tessa Bruggink