Wij geloven in de kracht van tekst. En weten als de beste hoe je die kunt inzetten.

Even voorstellen

Hoe we onszelf omschrijven? Creatief, strategisch en blij dat we onze dagen kunnen vullen met tekstschrijven. Want dat is wat we het liefste doen. Opgeteld al meer dan 25 jaar, en met een stevige communicatieachtergrond. Dat doen we vooral voor opdrachtgevers die de wereld mooier maken. Die zorgen dat iedereen kan meedoen in de samenleving. En die mensen inspireren, motiveren en aanmoedigen om het beste te doen. Zoals sociaal-maatschappelijke organisaties, de cultuursector, de zorg, het onderwijs, non-profits en duurzame initiatieven. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Sandra Borger

Creatief wezen, totale taalpurist en eersteklas tekstschrijver. Een echte Friezin met een voorliefde voor teckels en alpaca’s. Is verslaafd aan Google, rolt af en toe een yogamat uit en spot weleens een vogel. Wordt nijdig van wollig taalgebruik en jargon. Kijkt daarom altijd hoe het anders kan – frisser, origineler, béter – en stopt pas met schrijven als het hoogst haalbare is bereikt.

creatief wonder

Fay Huigen

Onze strateeg en doorgewinterde tekstschrijver. Een generalist met diepgang. Vindt koetjes en kalfjes alleen leuk als ze in de wei staan. Wordt blij van natuur, en vooral van daardoorheen banjeren met haar Franse Bulldog Woes. Bijt zich helemaal vast in een onderwerp – stelt die moeilijke vragen waar je niet op zit te wachten, maar die wel nodig zijn – en laat pas los als het resultaat echt klopt.

tekststrateeg

Onze werkwijze

Stap 1 - Jouw verhaal

Het begint met jouw verhaal. Wat wil je vertellen en aan wie? Hoe kan tekst daarbij helpen? We luisteren en vragen door. Bijvoorbeeld over je strategie, tone of voice en planning.

Stap 2 - Ons voorstel

Oké, je doel en wensen zijn helder. Op basis hiervan maken we een plan in de vorm van een offerte. Hierin lees je hoe we de opdracht aanpakken en hoeveel tijd we ervoor nodig hebben.

Stap 3 - Aan de slag

Offerte akkoord? Dan gaan we aan de slag. We schrijven totdat er staat wat jij wilt én wat resoneert bij je lezers. Voor minder doen we het niet. Toch nog vragen van jouw kant of de onze? Dan hebben we tussentijds overleg.

Stap 4 - Finetunen

Tijd voor feedback. Je krijgt van ons de concepttekst(en), met eventuele opmerkingen, vragen of aanbevelingen van onze kant. We schrijven altijd inclusief één correctieronde. Is dat niet genoeg? Dan berekenen we de extra uren in overleg met jou.

Stap 5 - Klaar voor impact

Na één of meerdere correctierondes leveren we de definitieve teksten aan. Klaar om te publiceren en impact te maken.

Samenwerken? Leuk! Neem contact met ons op.

© 2024 Fraas+Faam
Foto’s door Tessa Bruggink