Wat kunnen we voor je doen?

Wij schrijven jouw teksten

Seo-webteksten, nieuwsbrieven, jaarverslagen, vacatures, beleidsplannen, interviews. Wij schrijven alle soorten teksten, op zo’n manier dat ze je lezers raken. Zodat jij je merk verder kunt brengen. Heb je al teksten? We kijken met je mee en redigeren of herschrijven. Nieuwe tekst nodig? We beginnen vanaf het begin en produceren een waardevolle tekst. Hoe complex je boodschap ook is. Alleen een snelle check? Doen we ook. En weet je eigenlijk niet wat je nodig hebt? We nemen de tijd en komen er wel uit samen.

Wat voor tekst heb je nodig?

Seo-webteksten

Lekker leesbare webteksten nodig? Wij zijn seo-gecertificeerd en schrijven de teksten voor jouw website. Conversiegericht en lezersgericht, inclusief de juiste zoekwoorden. Jij blij, je bezoekers blij, Google blij.

Vertel me meer

Blogs, artikelen en whitepapers

Met onze ijzersterke blogs, whitepapers en artikelen voeg je waarde toe. Aan je imago en aan je vindbaarheid. Met relevante content - entertaining én inhoudelijk sterk - maken we lezers nieuwsgierig.

Vertel me meer

Jaarverslagen

Het jaarverslag. Dat ‘verplichte nummer’ nemen we je graag uit handen en maken we waardevol voor je organisatie. We redigeren, schrijven, interviewen, coördineren en ontwikkelen een origineel concept.

Vertel me meer

Subsidieaanvragen en tenders

Subsidie toegewezen krijgen of aanbesteding winnen? Wij zorgden al voor meerdere 'winnende' teksten. Met die expertise schrijven we jouw subsidieaanvraag of tendertekst. Jij zorgt voor de inhoud, wij doen de rest.

Vertel me meer

Magazines

Een goed geschreven magazine of brochure is een ultiem marketingmiddel. Met aansprekende artikelen, interviews en foto's inspireer je jouw klanten. Wij nemen je al het werk uit handen. Van bladformule tot drukwerk.

Vertel me meer

Persberichten en PR

Spread the news. Daar houden we van. Lanceer je een nieuw product? Organiseer je een mooi event? Laat ons het woord doen. We schrijven artikelen met nieuwswaarde, die aanspreken en jouw boodschap effectief verspreiden.

Vertel me meer

Mailings

Complete mailfunnels, een maandelijkse nieuwsbrief of een kekke verjaardagsmail. Onze mailings inspireren en zorgen voor clicks en conversie. Met informatie die ertoe doet en niet te negeren call-to-actions.

Vertel me meer

Vacatures

Goed personeel vinden in deze overspannen arbeidsmarkt. Een sterke vacaturetekst is het halve werk. Wij schrijven ‘m voor je. In jouw tone of voice, met steengoede argumenten om juíst bij jouw organisatie te werken.

Vertel me meer

Social content

Je bereik vergroten? Meer interactie? Of betere zichtbaarheid? Wij zorgen voor de juiste content op het juiste kanaal. Content die interessant is voor je doelgroep, en maakt dat jouw merk top of mind is en in de spotlights staat.

Vertel me meer

Campagnes

Campagnes zijn prachtig. Tenminste ... als ze echt binnenkomen bij de ontvanger. Tekst is daarbij zó belangrijk. En je raadt het al: die schrijven wij. Voor promotiecampagnes, activatiecampagnes, bewustwordingscampagnes - noem maar op.

Vertel me meer

Beleidsplannen

Een droog beleidsplan vertalen naar een boeiend document? Graag! Want met een goed beleidsplan motiveer je medewerkers en stakeholders. Je toont meerwaarde aan, creëert draagvlak én zorgt voor betrokkenheid.

Vertel me meer

Iets anders?

Staat jouw tekst hier niet bij? Wil je bijvoorbeeld dat we verslag doen van een event of heb je een schrijfhuisstijl nodig? Leg ons jouw tekstvraag voor, en we gaan aan de slag. Op locatie of als jouw collega op afstand.

Vertel me meer

“Ik heb al verschillende projecten gedaan met Fraas+Faam en wil eigenlijk niet anders meer. Fay en Sandra hebben een hoge kwaliteitstandaard en leveren duidelijke teksten die leuk zijn om te lezen.”

Tessa BrugginkMarketeer en fotograaf bij Tessa Bruggink Bruidsfotografie
Bekijk ons werk

Samenwerken? Leuk! Neem contact met ons op.

© 2023 Fraas+Faam
Foto’s door Tessa Bruggink

Nu aan het schrijven: Het Nationaal Onderwijsmuseum | Jaarverslag 2022 • Dordts Leerprogramma | Inspiratieverslagen • Sociale Dienst Drechtsteden | Welkomstboekje voor inburgeraars • Joulz | Webteksten & klantcasussen • SOC | Verantwoordingsverslagen & Jaarverslag 2022