Sterke webteksten nodig?

Wij zijn seo-gecertificeerd en schrijven met liefde de teksten voor jouw website.

Houd je websitebezoekers vast

Op je website bouw je aan je imago. Je vertelt er over jezelf, wat je doet en waar je goed in bent. Het is de plek waar je jouw potentiële klanten aanspreekt, en hen overtuigt om met je te werken of je product of dienst af te nemen. Goede webteksten zijn misschien nog wel belangrijker dan het ontwerp van je website. Wat heb je aan een prachtige site als de content je doelgroep niet aanspreekt? Én wat heb je aan dezelfde prachtige site als deze niet vindbaar is? Seo en webteksten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hierbij gaat leesbaarheid wel altijd voor vindbaarheid. Onze regel is: je klant op één, Google op twee.

Wij zorgen voor een website met:

  • een klantgerichte en overtuigende boodschap
  • foutloze teksten
  • een goede opbouw en heldere koppen
  • de juiste keywords, title tags en meta descriptions (seo-proof)
  • fijne call-to-actions die zorgen voor conversie

Kwaliteitsboost voor je website

Een compleet nieuwe website? Of je bestaande website aanpassen? Kan allemaal. Wij schrijven steengoede webteksten met woorden waar je iets aan hebt. En die leiden tot resultaat. We gaan met liefde voor je aan de slag.

Wil jij ...

1

beter vindbaar zijn in Google?

2

je websitebezoekers vasthouden?

3

meerwaarde bieden aan je klanten?

“Fay en haar collega wisten moeiteloos een passende schrijfstijl voor onze doelgroepen te bedenken, en we hadden tussentijds goed overleg.”

Diana NieropCommunicatieadviseur bij GGD Zaanstreek-Waterland | Geschreven toen Fay onderdeel was van Het Nederlands Tekstbureau, samen met Joyce Ketelaars

We schreven webteksten voor:

Samenwerken? Leuk! Neem contact met ons op.

© 2023 Fraas+Faam
Foto’s door Tessa Bruggink